Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam Pitanje napukla mi je leva jedinica u donjem desnom uglu idalje je tu drugi deo zuba koji je napukao drzi se ali je napuklo da li je moguce ikako to da zaraste ili nesto da se napravi da ne otpadne ili nesto slicno

Ilija - 15. 09. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Ilija,

nažalost pravi lom ne može spontano zarasti. Potrebno je da posetite stomatologa kako bi se utvrdio stepen frakturiranosti zuba, potrebno je razlikovati pravu frakturu zuba i sitne napukline gleđi. Ukoliko je u pitanju manja napuklina gleđi ona najčešće ne zahteva terapiju, ukoliko je u pitanju prava fraktura krunice stomatolog će pregledom utvrditi pravac njenog prostiranja i u zavisnosti od toga doneti odluku o potrebnoj terapiji (najčešće uklanjanje frakturiranog dela i restauracija zuba kompozitnom plombom). 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28984 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28984
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata