Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam pitanje,vec par dana imam zubobolju sada je to vise preslo u svrab,poteskoce u govoru,kao neko kocenje vilice kada otvorim i zatvorim usta pucketa nesta u vilici i u donjim tri zuba na desnima ima kao bubuljica svaka ispod zuba i crvenilo desni.Da li imam razlog za brigu?Hvala

Goran - 20. 01. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Gorane,

imate razloga za brigu, savetujemo da u što kraćem roku posetite stomatologa radi potrebne terapije. Pojava "bubuljice" predstavlja najverovatnije fistulu i to je dobra stvar jer na taj način dolazi do drenaže gnoja, i smanjena je mogućnost daljeg razvoja otoka. Ipak, potrebno je da što pre posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata