Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

imam problem kad idem kod zubara cim zinem muka mi bude i nemogu da popravim zube jel ima nesto da se popije za tu mucninu? Nebojim se zubara samo me ta mucnina muci. Unapred hvala.

jovan - 11. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Jovan,

Osećaj gadljivosti može se donekle umanjiti davanjem lokalne anestezije za sve zube na toj strani donje vilice i odgovarajuću polovinu jezika. Iz našeg iskustva možemo reći da je veliki broj pacijenata sa izraženim osećajem gađenja na ovaj način uspešno saniran.

Takođe, u mnogim naučnim studijama opisani su brojni slučajevi uspešne kontrole osećaja gađenja jednokratnom oralnom primenom sedativa - anksiolitika neposredno pred stomatološku intervenciju, ali je neophodno da Vam ovaj medikament ordinira Vaš lekar opšte prakse.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata