Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam problem sa zglobom vilice. Cesto mi se nocu desava da mi se zglob ''pomera'' iz svog lezista. Onda moram da skljocam, pucketam, da klimam donjom vilicom levo-desno, gore-dole, ne bi li to ''leglo'' na svoje mesto. Odem kod lekara i kazu mi bez pregleda da je otisao ligament. Savet sam nasla na vasem sajtu. Radim vezbu za vilicu. Nabavila sam cak i night guard iako mislim da ne skrgucem zubima. Radila sam i snimak zuba i utvrdjeno je da nemam i necu imati umnjake (imam 29 godina), i da je zagrizaj dovoljno dobar. Da li bih mogla jos nesto uraditi za sebe kako bih ublazila tegobe. U kom slucaju se radi operacija? Srdacan pozdrav i hvala.

Zorana - 08. 09. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

      Poštovana Zorana,

savetujemo Vam, da sa snimkom posetite maksilo- facijalnog hirurga, koji će nakon pregleda i dijagnostikovanja po potrebi preduzeti i odgovarajuće lečenje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata