Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

imam sina 8 godina pao je na treningu i isekao usnu ima 5 konaca o gornjoj usni je rec,medjutim hirurzi nisu videki da iznad dvojke ima povredu koja ga boli i nos mu je zacepljen molim vas sta da radimo mi kao roditelji smo trazili da dete uradi snimak,hirurzi su rekli da oni nepraktikuju snimanje kod male dece molim vas za savet sta dalje nos mu je zacepljen verovatno zbog udarca

ivana - 19. 11. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana ivana,

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak sa redukovanim zračnim poljem i što pre posetite specijalistu dečije stomatologije, kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se sprovela adekvatna terapija ukoliko je potrebna.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata