Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

imam sina od 19 meseci i bas danas je pao i zakacio gornje zube , zubi su svi uredu ali je koliko ja vidim zakacio i onaj deo koji spaja usnu i vilicu i to mu je puklo(ona mala resica) sta da radim i koliko je to opasno ,da li treba neka intervencija ili ce to zarasti samo ? unapred hvala
zabrinuta

ruzica ristic - 25. 03. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovana  Ružice,

savetujemo da dete odvedete na pregled kod specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju kako bi se procenile povrede i po potrebi indikovala odgovarajuća terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata