Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam sina od 3 godine i ima jako lose zube, prednje je polomio pa su mu doktori izvadili, problem je sto su mu gornji zubi svi pokvareni i sad mu natekla jedna strana lica pa me zanima da li da se to sve povadi ili ne, kako pomoci? Hvala unapred

Angela - 26. 12. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Angela,

u slučaju pojave otoka porekla mlečnog zuba, zub uzročnik je potrebno ostaviti otvorenim kako bi se obezbedila adekvatna drenaža, uz besprekorno održavanje oralne higijene i redovno čišćenje zuba nakon obroka, kako bi se sprečilo zapadanje hrane i ponovna pojava otoka. Na ovaj način mlečni zub čuva prostor za stalni zub zamenik.

Ukoliko dođe do ponavljanih otoka i bolova, nažalost zub je potrebno izvaditi uz izradu držača prostora za stalni zub zamenik.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata