Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam trinaest godina i donja lijeva dvica mi je mliječni zub, za par dana ću ga vaditi. koliko treba zubu koji je već ispod njega narastao da nikne.

Vedrana - 23. 11. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Vedrana,

iz navedenog nije baš najjasnije o čemu je reč. Ukoliko je stalni zub već iznikao pored mlečnog, potrebna je konsultacija sa specijalistom orodoncije u vezi postavljanja zuba u pravilan zubni niz. 

Ukoliko stalni zub nije nikao, postoji mogućnost da je u pitanju nedostatak zametka stalnog zuba, što je potrebno utvrditi analizom Rtg snimka.

Savetujemo da se u vezi svih nedoumica konsultuješ sa tvojim stomatologom koji ima uvid u trenutno stanje, s obzirom da na ova način a bez kliničkog pregleda nije moguće tvrditi ništa preciznije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata