Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

imam veoma slabe krunice rone mi se zubi plombirao sam ih i previse puta tako da ni to ne pomaze pa me interesuje cena navlake po jednom zubu,i dali je cena ista za 16 zuba ili ima popusta.hvala

boban - 23. 09. 2007.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Bobane,

takva situacija se vrlo često javlja kod preopterećenja zuba, koja su posledica ili lošeg položaja, ili parafunkcija (škripanje zubima) ili nedostatka zuba u suprotnoj vilici.

Pravljenje navlaka na tako oštećene zube jeste rečenje, ali se mora jako voditi računa o tome šta je primarni uzrok. Mali savet- sada i u takvoj situaciji nije trenutak da tražite jeftino, već kvalitetno rešenje, koje eventualno znači pravljenje mostova i u kontra vilici (to zavisi od toga šta je uzrok Vašeg problema).

P.S. Mi izuzetno cenimo zainteresovanost ljudi za zdravlje svojih zuba i informisanje putem interneta.

Uskoro će na našem sajtu biti pokrenute AKCIJE I POPUSTI

za sve pacijente koji se jave nakon posete sajta.

Biće svakako uključena i protetska rešenja za koje ste Vi zainteresovani...tako da je predlog da malo sačekate i ostvarite popust na taj način...

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata