Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imao sam jak udarac u levi deo vilice tacno ispod ocnjaka i inace imam problema sa zolubima jer nisu savrseno raporedjeni u tom delu vilice i na otvaranej usta i zvakanje imam bol u ocnjaku da li je moguce da mi se zivac iz tog zuve bekako poremetio ili sta bi moglo da se desava

Stefan - 19. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Stefan,

usled traume zuba može doći do povrede potpornih tkiva zuba, kada zub neko vreme može biti osetljiv na dodir, zagrižaj, pritisak i slično, i najčešće spontano prolazi tokom nekoliko dana. Takođe može doći do oštećenja zubne pulpe ("živca") kada je potrebno sprovesti adekvatno kanalno lečenje zuba.

Savetujemo da posetite stomatologa kako bi se kliničkim pregledom i odgovarajućim dijagnostičkim testovima utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28993 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28993
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata