Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imao sam urinarnu infekciju,pio lek forteca 500 mg osam dana,osetio sam stezanje u vratu i da mi stoji vazduh u grlu prestao sam da ga pijem,medjutim osecaj nekog zatezanja je ostao u slabijem intenzitetu,pre par dana primetio sam da na levoj strani iznad jezika na grlu imam neka dva tri cvorica nekad bele boje nekad boje okolnog tkiva,juce i prekljuce kada ustanem ujutru imao sam mucninu,danas nemam mucninu,ne boli me,takodje ti cvorici su smesteni na tkivu koje kao da je pod reakcijom pa je izdignuto,inace nemam krajnike..sta bi to moglo biti da li moze biti reakcija na lek ili infekciju koju sam imao ?

nemanja - 03. 05. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Nemanja,

prema opisu ne bi se reklo da promene imaju veze sa terapijom ali Vam savetujemo da se svakako obatite specijalisti ORL.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata