Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Interesuje me da li je moguce bezbolno popravljnje i vadjenje zuba bez upotrebe igle,posto imam fobiju od istih... Unapred hvala

Mirela - 10. 03. 2008.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Mirela,

savremena stomatologija podrazumeva bezbolne procedure rada. Postizanje apsolutno bezbolnog radnog polja bez upotrebe igle moguće je jedino uvođenjem pacijenta u totalnu anesteziju korišćenjem inhalacionih anestetika ( putem maske).

Na našoj poliklinici koristi se više načina davanja anestezije, pa tako možete dobiti anestetik oko samog zuba. Prilikom ove procedure koristi se veoma tanka igla i davanje anestezije je bezbolno. 

Apsolutno nema razloga za strah.

Srdačan pozdrav 

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata