Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Ispricavam se sto mozda ponovo pitam istu stvar vas predhodni odgovor me jako uznemirio! Zanima me dali se putem nekih testova utvrduje ako postoji mogucnost tih galvanskih struja ili samo pregledom? Razmisljam jeli to ajmo reci dokazivo i tim putem! Moj zubar je specijalist oralne med, paradentolog, upoznat je sa mojim problemom ali ne shvaca ga ozbiljno, u biti ne spominje nikakve moguce reakcije, niti testove niti ista! Neznam koga zamoliti za pomoc? Hvala jos jednom!

Nedais - 16. 05. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Nedais,

postojanje galvanskih struja se može utvrditi pomoću specijalnog aparata za merenje intenziteta struje u mV. Aparat funkcioniše po principu dve elekrode, koje se postavljaju na ispitivane metale. Ukoliko je vrednost intenziteta struje preko 200 mV test se smatra pozitivnim. S obzirom da ispitivanje ove vrste nije nešto što je svakodnevna praksa savetujemo da se obratite specijalisti oralne medicine u obližnjoj visokoškolskoj ustanovi (stomatološki fakultet), univerzitetski klinički centar i slično.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26318 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26318
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata