Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Izvadila sam gornju lijevu sesticu mozda prije 4-5 mjeseci,rana je zacijelila ali me ziga,kada se sagnem i kada se natezem
Sta da radim i da li ima neki lijek

maja - 02. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Maja,

mala je verovatnoća da su simptomi koje navodite posledica vađenja zuba nakon navedenog proteklog perioda.

Uzrok Vaših tegoba može biti oboljenje nekog od susednih zuba, ali i zapaljenje gornjoviličnog sinusa.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa koji će na osnovu kliničkog pregleda utvrditi o čemu je tačno reč, a ukoliko uzrok nije u usnoj duplji, stomatolog će Vas uputiti nadležnom specijalisti.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25246 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25246
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata