Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Izvadila sam gornju šesticu pre 2 dana i bolovi su nepodnosljivi..glava,uvo,cela vilica...rana uzas...malo prestane pa od jednom krene sve da boli..posto me uhvatijo vikend , pijem panklav, brufen i novalgetol..al ne vredi nista..sta raditi?

Gordana - 15. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Gordana,

na osnovu opisanog može se pretpostaviti da je u pitanju otežano zarastanje rane (alveolitis). Generalno, nemate razloga za brigu, ali savetujemo da posetite Vašeg stomatologa radi kontrolnog pregleda i eventualne terapije, kako bi se tegobe olakšale do potpunog zarastanja rane.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata