Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Izvadila sam zivac iz zuba, doktorica je rekla par dana da ce boljeti i tako je i bilo. Medjutim ja nocima nisam spavala od bola i odem.opet doktoru. Nije bila moja doktorica, nego dezurna, ali nema veze. Ona otvori zub i ocisti i kaze da nakon pvoga zub ne bi trebao nikako vise da boli.. a mene bol nije nikako prosao i gore je neko inace. Sta da radim

Dragana - 29. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Dragana,

nažalost bez poznavanja početne dijagnoze i sprovedene terapije, kao i bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka nije moguće sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu bolesti zuba i endodoncije kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata