Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Izvadio Sam 5 u donju strane nakon dva Dana prosla vadjenja mene je poceo ne bas jaki bio I malo otoka desni oko Rane isto kao da su natekli malo

Boris - 18. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Boris,

nakon vađenja zuba uobičajena je pojava bola i otoka. Bol je najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon vađenja zuba, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. Otok je najintenzivniji drugog dana nakon intervencije, nakon čega se takođe postepeno smanjuje do potpunog nestanka.

Verujemo da nemate razloga za brigu, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata