Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

izvadio sam zub koji je pukao petica gore desno.stomatolog mi je rekao da je imao veliki gnojnu kesicu kada ga je izvadio. od vadjenja je proslo tri dana I bol je nepodnoaljiv. stomatolog mi je rekao da pijem spedifen I klindamicin I da dodjem za par dana,ali bol je nepodnosljiv.Isprao sam usta I ranu zalfijom ali je ona samo jos pojacala bol. sta raditi?

marko - 03. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Marko,

ne biste trebali da imate bolove kakve opisujete.

Jedino šta možete da uradite jeste da se što pre javite Vašem stomatologu ili oralnom hirurgu kako bi se kliničkim pregledom utvrdilo šta je uzrok bola (otežano zarastanje rane usled propadanja krvnog ugruška, oboljenje nekog od susednih zuba i sl.).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25716 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25716
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata