Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Izvadjena gornja cetvorka prija 2 dana, dubok korijen, koji se racva na dva, cista na njemu, i rezultat otvoren sinus. Kontrola sljedeci dan, sve ok. Danas sam imala neki napad kaslja, i zakasljala sam se bez mogucnosti zadrzavanja (iako znam da ne bih smjela). Od tad imam konstantno osjecaj prisutnosti zraka u usnoj supljnini. Da li se radi o "psihi" ili bi ipak mogao biti simptom da su se pomakle "spuzvice" (kako ih je doktor nazvao) koje su umetnute u ranu?
Hvala

Marina - 15. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marina,

moguće je da je došlo do ponovnog uspostavljanja oroantralne komunikacije.

Savetujemo Vam da zakažete pregled kod specijaliste oralne hirurgije kako bi se nastala komunikacija između usne i sinusne duplje zatvorila.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata