Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

ja imam gangrenozu zuba,tj nemam zub,ostao mi je samo koren, zato sto mi ga je pojeo karijes-bojim se zubara. zubobolju jaku imam od prosle srede i isla sam kod zubara pa su me poslali na oralnu hirurgiju,bila sam tamo pa mi je hirurg rekao da pijem amoksicilin i brufen da pijem ako me boli. e sad ja ne znam dal amoksicilin kad mi sprecava upalu zuba dal bi onda trebao da me prestaje zubobolja? posto ja amoksicilin pijem od petka na svakih 8h. imam zakazanu hirursku intervenciju sutra u 18h,pa ako me jos bude boleo zub dal bi hirurg meni vadio to? i dal bi me boleo pod anestezijom?

Biljana - 05. 03. 2012.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Biljana,

zub će se vaditi svakako a nakon primene lokalne anestezije bola neće biti.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27276 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27276
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata