Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Ja imam totalnu gornju i vizil ,donju,protezu vec 10-12 god.Nikada nisam imala problem sa nocnim stiskanjem proteza.Vec dve nedelje mi se to desava i ujutru imam bolove vilice,sada vec osecam bol i kad jedem.Sta se desava i kako da smanjim nocno stiskanje ”zubima”.Probala sam da spavam bez proteza al nema sanse da budem bez proteze duze od 10-tak minuta.Imam paniku i osecaj da ostanem bez vazduha.Molim vas za savet Sta da uradim i smanjim pritisak.Unapred zahvalna...

Vesna Martinovic Pasic - 28. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Vesna Martinovic Pasic,

s obzirom na starost proteza, velika je verovatnoća da je došlo do promene situacije u usnoj duplji i promene zagrižaja, te da neadekvatan zagrižaj uzrokuje navedene tegobe.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i indikovala adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata