Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Ja sam hiruski vadio ne izraslu osmicu, to je sve u redu, ali sutradan posle operacije bio sam kod zubara da mi izvadi gazu iz rane, zubar je izvadio gazu i isprao ranu sa nekom tecnoscu. Zanima me sta je ta tecnost ,jer sam posle toga dobio koprivnjacu po kozi. Hvala unapreed.

Mervan - 30. 01. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovani Mervan,

ukoliko je neophodno ispiranje rane, najčešće se koristi fiziološki rastvor koji ne bi trebalo da izazove bilo kakvu reakciju tkiva, ali ne možemo biti sigurni kojom tečnošću je Vaš stomatolog isprao ranu. Postoji mogućnost da je "koprivnjaca" reakcija na medikament ukoliko je bio postavljen u gazu (npr. jod) itd.

Savetujemo da odete na kontrolni pregled kod Vašeg stomatologa kako bi se ustanovio uzrok pojave navedene promene po koži i ukoliko je potrebno primenila adekvatna terapija, a po potrebi i kod alergologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata