Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Ja sam pre cetiri meseca u maju bio kod zubara i menio mi je plombu na jednom zubu i mene jos uvek boli zub a jul je sada , a ja stvarno ne znam sto me boli zub kad zvacem nesto.

Vuk - 03. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Vuk,

bol zuba na zagrižaj može biti posledica "visoke" plombe kada je potrebno uravnotežiti zagrižaj jednostavnim uklanjanjem viška materijala.

Takođe bol na zagrižaj nakon postavljanja kompozitne ("bele") plombe može biti posledica stvaranja mikro pukotine na spoju zuba i plombe i ova osteljivost obično spontano prolazi. Ukoliko se bola na zagrižaj nastavi i nakon 6 nedelja od postavljanja plombe indikovana je njena zamena.

Savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdio tačan uzrok osetljivosti koju navodite.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata