Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Ja sam se posavetovala sa oralnim hirurgom,on je za to da mi odmah izvadi taj umnjak.Ja se plasim zbog tog otoka,da mi ne bude jos gore.

Ljubica - 14. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ljubica,

ukoliko je Vaš oralni hirurg procenio da je moguće bezbedno izvaditi zub, savetujemo da sledite njegova uputstva.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28986 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28986
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata