Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

jedna stvar me zanima dali mozete da me uspavate pa da vadite zub jer su mi svi zubi losi na gornjoj vilici svi su skoro slomljeni do desnih pogotovu leva strana gornje vilice od pozadi su svi slomljeni do desnih pa me zanima dali mozete da me uspavate da ne osetim nista jer pod obicnom anestezijom ne mogu da izdrzim bol Ako moze sto pre da odgovorite hvala

lazar - 17. 01. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Lazar,

u privatnoj praksi ne postoji mogućnost izvođenja stomatoloških intervencija u opštoj anesteziji. Ukoliko je lokalni anestetik pravilno aplikovan, postiže se potpuno obezboljavanje regije u kojoj se radi, tako da su i oralno-hirurške intervencije bezbolne. 

U slučaju izrazitog straha od stomatoloških intervencija, u našoj Poliklinici imate mogućnost primene analgosedacije. Više o analgosedaciji možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata