Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

JEL BI MOGLI DA MI URADITE ZUBE POD TOTALNOM ANESTEZIJOM JER KAD CUJEM BUSULICU JA ODMA USTAJEM SA STOLICE MOLIM VAS DA MI STO PRE ODGOVORITE...

milos - 15. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Miloš,

izvođenje stomatoloških intervencija u opštoj anesteziji je zakonom uređeno i dozvoljeno samo u visokoškolskim ustanovama kao što su Klinika za stomatologiju Vojvodine, Stomatološki fakultet u Beogradu i slično.

Moguće rešenje za prenaglašeni strah od stomatoloških intervencija jeste njihovo izvođenje u analgosedaciji. Više o analgosedaciji možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata