Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Juce mi se slomio zub, gornja cetvorka, otpao je mali komad sa njega. Vjerovatno mi je bio pokvaren, ali nisam otisao na vrijeme kod stomatologa. Da li moram odmah ici da mi to naprave, ili mogu cekati neko vrijeme dok odem kuci, jer su tamo usluge stomatologa mnogo jeftinije nego ovdje u gradu gdje studiram? Zub me trenutno ne boli nimalo.

Stefan - 22. 09. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Stefane,

odlaganje odlaska kod stomatologa može dovesti do dodatnih komplikacija na slomljenom zubu. Stoga Vam savetujemo da uradite Rtg snimak slomljenog zuba i posetite stomatologa, kako bi se postavila tačna dijagnoza i pružila pravovremena terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27620 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata