Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Juče sam izvadila umnjak, sve je u redu. Ali osećam kao da su mi konci spali. Da li je to u redu ili moram da se obratim doktoru? Samo je otok prisutan.

Aleksandra - 04. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Aleksandra,

otok je uobičajen nakon navedene intervencije, najintenzivniji je drugog dana nakon intervencije nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog nestanka.

Što se tiče konaca, verujemo da je sve u redu, ali u slučaju da imate bilo kakve nedoumice savetujemo da se javite Vašem stomatologu kako bi se kliničkim pregledom prekontrolisalo zarastanje rane.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata