Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Juče sam izvadila umnjak, sve je u redu. Ali osećam kao da su mi konci spali. Da li je to u redu ili moram da se obratim doktoru? Samo je otok prisutan.

Aleksandra - 04. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Aleksandra,

otok je uobičajen nakon navedene intervencije, najintenzivniji je drugog dana nakon intervencije nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog nestanka.

Što se tiče konaca, verujemo da je sve u redu, ali u slučaju da imate bilo kakve nedoumice savetujemo da se javite Vašem stomatologu kako bi se kliničkim pregledom prekontrolisalo zarastanje rane.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata