Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Juce sam otisla kod stomatologa radi popravke leve petice.U pitanju je endodontska terapija,stavljen mi je lek za umrtvljivanje I trebam doci za nedelju dana ponovo.Ono sto me brine jeste boja zuba,buduci da su meni zubi prirodno zuckasti I bez plombi,taj zub je skroz pobeleo I u potpunosti se razlikuje od svih ostalih.Da li ce to ostati tako I nakon plombe?Sta mogu da uradim?Cak I nije privlacno beo,vec u nekim delovima se javlja plava boja...

Tina - 19. 06. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Tina,

boja zuba je trenutno takva jer je on u procesu lečenja i zatvoren privremenom plombom. Tek nakon završetka endodontskog lečenja pristupa se stavljanju definitivne plombe u boji zuba.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata