Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Koliko kosta poliranje zuba? da li je taj tretman stetan i koliko traje efekat?

Milos - 31. 08. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

      Poštovani Miloše,


poliranje zuba je metoda kojom se ultrazvučnim aparatom, različitim rotirajućim četkicama i polir pastama i peskiranjem zuba aparatom AirFlow - uklanjaju tvrde i meke naslage koje su se vremenom nataložile na površini zuba (zubni kamenac, duvanske, naslage od obojenih napitaka itd.).


Ova stomatološka intervencija je potpuno bezbedna i  obično je indikovana  dva puta u toku godine(kod nekih pacijenata i češće). Vremensko trajanje postignutog efekta nakon uklanjanja mekih i tvrdih zubnih naslaga i poliranja zuba, prvenstveno zavisi od pravilnog i redovnog održavanja oralne higijene.

Cenu šaljemo mail-om.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25849 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25849
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata