Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Koliko kosta skidanje papile da gornje vilice koja je povezana sa resicom? Da li postoje neke opasnosti vezano za tu intervenciju, posto meni predstavlja samo estetski problem?

marija - 20. 07. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Marija,

uklanjanje sluzokožnog pripoja gornje usne-frenuluma je stomatološka intervencija koja se u našoj poliklinici izvodi  rutinski. 

Frenulektomija se može raditi laserom ili pak hiruški. Koji način je indikovan u Vašem slučaju, određuje oralni hirurg nakon kliničkog pregleda.

Cene šaljemo mail-om.

Srdačno 

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata