Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Koliko treba rani od zuba da se potpuno zatvori.Na ova dva zuba sto sam vadila se vidi bjelo al na jednoj rani od prije vidim jos uvijek rupu.Znaci vadjen je prije nego pva dva sta se vidi bjelo pa me to zabrinjava...bila san kod stomatologa jer me bolilo povise rane na dodir al kaze da je sve u redu.Pa me zanima zasto je tu zarastanje sporije a i imala sam problem s tim zubom prije vadjenja pila sam kalvocin nije pomoglo pa mi je dodan medazol isto ne nakon 3 dana koristenja i dalje smetalo i onda sam ga izvadila.

Branka - 01. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Branka,

beličaste naslage na rani predstavljaju fibrin, koji se normalno formira u rani tokom zarastanja, prema tome nemate razloga za brigu. Potpuno mekotkivno zarastanje rane se zabršava oko 2 nedelje nakon vađenja, dok zarastanje kosti traje duže, i do 6 meseci.

Ukoliko nemate nikakve tegobe verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a u suprotnom javite se Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27225 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27225
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata