Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Krajnici su mi upaljeni i bole me,zlezde na vratu su mi uvecane i primetio sam nakon jela da mi je blago iskrvario jedan krajnik koji je veci od drugog,izgledalo je kao da je pukao neki kapilar na njemu...otisao sam kod lekara uvideo je da je to infekcija,ali je i zapazio malu rupicu na krajniku,kao parce koje se odvojilo,predpostavlja pri krvarenju dao mi je antibiotik za infekciju ali ne zna sta je sa krvarenjem i rupicom,pa sam se ja malo uplasio zanima me da li se to desava?

Aleksandar - 07. 09. 2013.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Aleksandre,

savetujemo da odete na pregled kod specijaliste za uho, grlo i nos (ORL) kako bi se utvrdilo o čemu je reč i po potrebi indikovala dodatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata