Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Lecen mi je zub 6-ica, i sve je bilo ok, dok mi pre neki dan nije napunila kanale, kako rece.. ( pre plombe) i evo kako su mi kanali napunjeni mene zub pocinje da boli, konstantnim bolom..

Kako god, boli - 18. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Kako god, boli,

bol blažeg intenziteta nakon završene endodontske terapije (lečenje kanala korena) zuba normalna je pojava i ukoliko je zub adekvatno izlečen (vidljivo je na Rtg snimku) postepeno opada do potpunog prestanka u periodu od nekoliko dana. Ukoliko se bolne tegobe nastave i nakon tog perioda preporučuje se ponovno lečenje kanala korena zuba.

Iz svega navedenog, savetujemo Vam da uradite kontrolni Rtg snimak i da se javite svom stomatologu ili specijalisti endodoncije kako se utvrdio uzrok bola.

Srdačno

Javite se svom stomatologu.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata