Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Lecena mi je gangrena na donjoj cetvorci pre oko 6 meseci i najnormalnije zatvorena, sada mi je cela vilica natekla zbog istog zuba jer je zatvoren i pojavila se ponovo, otisao sam kod stomatologa isto da je lecim, pa me zanima da li ona moze tako da se pojavi opet ili nije dobro izlecena?

Bojan - 03. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Bojan,

Najverovatnije je reč o postojanju patološkog procesa u koštanom tkivu regije vrha/vrhova korena/korenova zuba kao posledica gangrene.

Potrebno je kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka zuba utvrditi o čemu je reč i uraditi ponovnu kanalnu terapiju zuba ukoliko je moguće, a po potrebi i hirurško uklanjanje patološkog procesa u kosti oko vrhova koernova zuba (apikotomija).

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i kako bi se preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata