Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Lijep pozdrav! Prije tri dana sam izvadila korijen gornje petice. Naime zivac tog zuba je izvadjen prije dvije godine i s obzirom na to da nisam na vrijeme stavila plombu, pukao je tako da sam morala izvaditi korijen. Sve je proslo super ali vec dva dana imam neku vrstu boli u tom dijelu vilice. Nije neka ostra bol, vise nesto kao pritisak koji je uzasan. Cini mi se da mi je najveci pritisak u sestici pored. Imam osjecaj kao da sam se nahladila ali sam zaista pazila da do toga ne dodje. Molim Vas, da li znate u cemu bi mogao biti problem i da li da se javim svom stomatologu? Unaprijed zahvalna na odgovoru. Srdacan pozdrav!

Mima - 10. 10. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Mima,

nakon vađenja zuba normalna je pojava bola manjeg intenziteta u prva dva do tri dana, međutim ne biste trebali da imate tegobe koje navodite (užasan pritisak) te savetujemo da se javite Vašem stomatologu kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28508 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28508
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata