Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

malocas sam primetio belu mrlju na petici pred sam pocetak zuba do vilice interesuje me dali je neki veci problem ili ne?? Posto me zub ne boli niti stvara neki problem. Hvala unapred

marko - 01. 09. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Marko,

opisana promena može predstavljati zubni kamenac, meke naslage, defekt zubne strukture, belu mrlju (mesto demineralizacije gleđi, koje daljim napredovanjem može dovesti do karijesa), i slično.

Nemate razloga za zabrinutost, ali je ipak potrebno posetiti stomatologa kako bi se postavila tačna dijagnoza, i po potrebi pružila odgovarajuća terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata