Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Meni je potrebno pre ugradjivanja impalnta, uraditi i ugradjivanje vestacke kosti. Zanima me kakva je procedura same operacije i cena naravno. hvala unapred

Dejan Zivic - 09. 07. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Dejane,

ugradnja veštačke kosti je procedura koja se koristi za povećanje bilo širine, bilo visine kosti, a i za udizanje poda sinusa.

U Vašem pitanju ostalo je nepoznato koja dimenzija se nadoknadjuje, kolika debljina kosti postoji i da li se nadoknada kosti radi za jedan implantat ili više. Od svega ovoga zavisi izbor zamenika za kost, hirurške procedure izbora i cena.

Ukoliko ste u mogućnosti, javite nam ove informacije i dobićete što je moguće konkretniji odgovor. 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata