Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Mislim da krece da mi raste umnjak, zadnja 2 dana me boli kozica na tom mestu, sa donje desne strane, ali kada napipam nista ne osecam. Da li mozete da mi kazete sta je u pitanju? Hvala unapred na odgovoru.

Aleksandra - 22. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Aleksandra,

opisane tegobe mogu biti posledica rasta umnjaka, kao i prisustva parodontalnog džepa. Pored toga potrebno je isključiti i oboljenje pulpe (živca) nekog od susednih zuba.

Iz svega navedenog savetujemo Vam da uradite OPT snimak (veliki snimak zuba obe vilice) i da se javite stomatologu radi kliničkog pregleda i eventualne terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28992 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28992
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata