Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Moj sin ima 2 godine i 7 meseci pao je u vrticu. i povredio desni iznad prednje jedinice i dvojke desno. Na mestu gde se uliva zub u desni jedinica je u pitanju nedostaje parce tog zubnog mesa dakle nema mesa u obluku jednostranog trougla stranice tri milimetra, gledajuci ga u vilicu vidi se nastavak zuba u desnim a jako neprijatno za gledanje Da li ce mu se regenerisati desni odnosno ako nece sta ce se tu izdesavati u buducnosti obzirom na rast vilice zamene mlecnih zuba i tako to

 

Velimir - 30. 05. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovani Velimire,

desni imaju sposobnost regeneracije.

Savetujemo da dete obavezno odvedete na pregled kod specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju kako bi se konstatovao stepen povrede i po potrebi preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27276 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27276
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata