Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Moj sin ima deset godina,pocela je da mu se kvari jednica i dvojka ali kad sam ga odvela na popravku doktorica je rekla da prvo mora da izvadi sve sestice jer su pokvarene pa tek onda da leci ovo napred.Zasto ne moze da popravi sestice?Da li bas moraju da se vade?Ona kaze da mora da ih vadi jer ce tu rasti sedmice?Da li ona to moze da zna bez snimka?Da li je stvarno neophodno da se sve sestice izvade?

Milena - 21. 01. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

    Poštovana Milena,

žao nam je ali na postavljena pitanja nismo u mogućnosti da Vam odgovorimo bez pregleda i analize OPT snimka (Rtg snimak zuba obe vilice).

Naš savet je da sa urađenim snimkom obavezno zakažete pregled kod spec.za preventivnu i dečiju stomatologiju koji će nakon pregleda i analize snimka sagledati da li postoji mogućnost za lečenje i rekonstrukciju šestica ili je zaista neophodno njihovo vađenje i očekivano smeštanje sedmica na mesto izvađenih šestica. Po potrebi konsultovaće se i ortodont.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata