Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Moja trogodisnja devojcica je pla i udarila prednje donje zube jedinice i dvojke, od udarca su se pomerile na unutra. Sta da radimo?

Sonja Djuric - 20. 11. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

        Poštovana Sonja,

savet je da sa devojčicom što pre posetite stomatologa (povrede-traume mlečnih i stalnih zuba su hitni slučajevi), koji će nakon pregleda, sagledati vrstu i stepen rasklaćenosti  mlečnih zuba i po potrebi preduzeti odgovarajuću terapiju, naravno pod uslovom da se ostvari saradnja sa tako malim pacijentom.

Važno je napomenuti da dete ne bi trebalo da opterećuje povređene zube  stavljanjem raznih  predmeta u usta, isto tako i konzistencija hrane treba da je mekša-kašasta (izbegavati razne grickalice-štapiće itd.).

Srdačnan pozdrav

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata