Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Moje pitanje za vas je da li postoji mogucnost da ima kontra indikacije po ceo organizam lek koji se stavlja da bi se umrtvio zivac,posto od pre dva dana od kada sam bila kod zubara i od kada mi je stavljen lek uopste se ne osecam dobro.Mnogo sam malaksala,nekako me boli ceo organizam a i boli me zub na zagriz .Srdacan pozdrav i hvala unapred

Ivana - 07. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

mala je verovatnoća da su tegobe koje osećate (malaksalost, slabost) povezane sa aplikovanim medikamentom.

Nakon aplikacije sredstva za devitalizaciju zubne pulpe (umtvljivanje živca), moguća je pojava osetljivosti zuba na dodir, zagrižaj, kuckanje i slično.

Verujemo da nemate razloga za brigu, a ukoliko se tegobe pogoršaju savetujemo Vam da se javite Vašem stomatologu pre zakazanog termina.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata