Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Moje postovanje, molim vas, imam cerkicu od 22.meseca, i primetila sam da joj je pola jedinice desno nesto belo na zubu,sta je to, i kako mogu da uklonim, zaista ne znam od cega, redevno peremo zubice. Biljana Lazarevic.

Biljana - 17. 12. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Biljana,

promena koju opisujete je verovatno bela mrlja koja predstavlja površinsku demineralizaciju gleđi. One su posledica neadekvatnog higijensko dijetetskog režima, te dabi se eliminisale neophodno da se povede računa o pravilnoj ishrani, besprekornoj oralnoj higijeni uz lokalnu upotrebu preparata na bazi fluora.

Ukoliko je demineralizacija uznapredovala i dovela do defekta u gleđi, takve promene se mogu rešiti postavljanjem kompozitnih plombi.

Savetujemo da dete odvedete specijalisti dečje i preventivne stomatologije, kako bi se na osnovu kliničkog pregleda utvrdio stadijum bele mrlje i preduzela potrebna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata