Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Moje postovanje, U gornjoj vilici sam imala 2 mosta i morala sam 5 zuba izvaditi, koje su nosili mostove jer im nije bilo spasa.Ostala su 3 koji su takode u losem stanju i sigurno i oni se moraju izvaditi.Trenutno sam uradila privremenu protezu.Posto ja imam dosta uske desn onda sigurno da bise mogli ugradit mini implanti tj 4 koji bi nosili -most, Pitanje glasi:Za koliko bi se moglo sve to da uradi i cena. Ja vas molim da mi odg. sto je mog.pre zbog planiranja vrem.

Zorica Zarubica - 18. 05. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

         Poštovana Zorice,

MDI-mini dental implantati su indikovali u slučajevima kada je došlo do gubitka veće količine koštanog dela alveolarnih grebenova(usled dugotrajne bezubosti ili nošenja klasičnih  proteza)  i one nakon ugradnje u tako uske grebenove obezbeđuju stabilno i ugodno nošenje proteza.

Pomenuti implantati se primarno opterećuju, odnosno odmah nakon njihove ugradnje, te u istoj poseti  pacijent  dobija i protezu.

MDI nisu predviđeni za izradu fiksnih protetskih nadoknada na njima, kao što su mostovi.

Više informacija o njima možete prošitati na našem sajtu.

Cenu Vam šaljemo mail-om.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata