Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Moje postovanje, zub me boli duze vreme. Pri udarcu me zaboli, na povrsini je cist, bez vidnog karijesa. Sad se bol prosirio ka sinusima. Da li bih mogla nekako da saniram tu upalu pre intervencije?

Beti - 16. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Beti,

ukoliko je zub zdrav uzrok tegoba može biti prisustvo i inflamacija parodontalnog džepa. U tom slučaju potrebna je parodontološka terapija koja podrazumeva uklanjanje mekih i čvrstih zubnih naslaga, kiretiranje džepa, aplikovanje određenih medikamenata, itd.

Takođe, uzrok tegoba može biti oboljenje pulpe ("živca") nekog od susednih zuba, oboljenje sinusa, i slično.

Sami nažalost ne možete rešiti tegobe pa Vam savetujemo da zakažete termin kod stomatologa kako bi se nakon kliničkog pregleda postavila tačna dijagnoza i doneo plan adekvatne terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata