Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Molim pomoc! Izvadena mi je trica gore-lijevo a cetvorka je davno lijecena i ne izgleda bas sjajno.Stomatolog mi je preporucio da na mjesto trice stavim 'zabicu' a cetvorka zasad da stoji kako je.Koliko dugo se zabica moze nositi i koje su joj prednosti i mane.

 

ruza - 19. 06. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovana Ruzo,

ne savetujemo izradu žabice iz sledećih razloga: ne postiže se zadovoljavajući estetski i funkcionalan efekat, zatim ova vrsta nadoknade dovodi  do oštećenja i propadanja potpornog aparata susednih zuba (u Vašem slučaju dvojke i četvorke).

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25974 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25974
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata