Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Molim vas da mi odgovorite.Imala sam parendotzu.Morala izvaditi sve zube.Ima 7 mjeseci da sam ih izvadila.Nosim gornju protezu uz ljepilo jer mi spada.U donjoj vilici sam izvadila 5 zubi.Stalno imam bolove a protezu nemogu nositi jer mi spada i kad zaljepim.Desne me bole uz dodir jezika.Na prednjoj strani nemogu ništa jesti. Sve zube sam skupa izvadila.Zahvaljujem

Ružica Rupnik - 10. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ružica Rupnik,

iz navedenog se može zaključiti da je postojeća proteza neadekvatna, te je potrebna njena korekcija ili izrada nove proteze koja će odgovarati novonastaloj situaciji u usnoj duplji, s obzirom da nakon vađenja zuba dolazi do remodeliranja i resorpcije alveolarnog grebena.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu stomatološke protetike, koji će kliničkim pregledom utvrditi o čemu je reč i odrediti adekvatnu terapiju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata