Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Molim vas imam jedno pitanje za vas,jer je moj stomatolog jako skrt na odgovorima a ja ih uvijek imam mnogo.Nosim vec desetak dana privremene navlake da bi stomatolog vidio kako ce regovati cetvorka koja je plombirana(posto me bolila prva tri dana),za dva dana trebam ih cementirati pa me zanima je li moguca alergija poslije cementiranja materijala koji se koristi za cementiranje i kako se rjesava ako dodje do toga?Unaprijed zahvalna

Ana - 18. 09. 2010.
Odgovor i savet
dr Ivana Tadić
dr Ivana Tadić polivalentni stomatolog

Poštovana Ana,

do sada su u literaturi, a u praksi pogotovo, izuzetno retko opisani slučajevi alergijskih reakcija na cemente za privremeno i definitivno cementiranje protetskih i drugih radova. 

Tako da bez straha  možete završiti rad koji imate!

Srdačan pozdrav. 





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata