Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Molim vas imam jedno pitanje za vas,jer je moj stomatolog jako skrt na odgovorima a ja ih uvijek imam mnogo.Nosim vec desetak dana privremene navlake da bi stomatolog vidio kako ce regovati cetvorka koja je plombirana(posto me bolila prva tri dana),za dva dana trebam ih cementirati pa me zanima je li moguca alergija poslije cementiranja materijala koji se koristi za cementiranje i kako se rjesava ako dodje do toga?Unaprijed zahvalna

Ana - 18. 09. 2010.
Odgovor i savet
dr Ivana Tadić
dr Ivana Tadić polivalentni stomatolog

Poštovana Ana,

do sada su u literaturi, a u praksi pogotovo, izuzetno retko opisani slučajevi alergijskih reakcija na cemente za privremeno i definitivno cementiranje protetskih i drugih radova. 

Tako da bez straha  možete završiti rad koji imate!

Srdačan pozdrav. 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata