Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Molim Vas, ja sam nekid dan pisala vezano za operaciju zuba i kako hirurg je bio prehlađen i nije stavio masku.Vi ste mi rekli da ne brinem.U međuvremenu meni se kupio gnoj bele boje ili plak mislim da se kaže i to je zaudaralo iako sam pila cefaleksin 7 dana.Četkicom nisam dirala smrdljivi dio jer mi je doktor čim me operisao rekao da ništa ne diram i da sama usta sve sama rade.Oko rane,što je bilo belog gnoja, blago sam skinula četkicom tek 6-6 dan.On mi je u petak skinuo konce (u prošli petak sam operisana) rekao da sapiram žalfijom,i očistio je to bijelo i sada više ne zaudara ništa.Rekao je da opet svrati,da se sve dogovorimo.Mene sve to plaši.Kako se zagnojilo pored tableta koje sam pila, hoće li biti posljedica od tog,da li sove operacije i posle njih opasne i nije mi izvadio dio končića pri samom dnu (četvorka dole desno)Molim Vas za odgovore

ANA - 23. 09. 2020.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Ana,

ukoliko je hirurg koji Vas je operisao rekao da je sve u redu sa ranom onda treba da mu verujete.

Da postoji infekcija rane sa prisustvom gnojne kolekcije sigurno bi bilo i izrazito jakih bolova.

Ukoliko nema spontanih bolova i rana klinički izgleda onako kako treba za taj dan nakon intervencije zaista nema razloga za brigu.

Ukoliko je rana zašivena neresorptivnim koncem, što je najčešće, obavezno je njihovo vađenje.

Bez pregleda od stane našeg oralnog hirurga nismo u mogućnosti da Vam kažemo više.

Da biste bili mirniji savetujemo Vam još jednu kontrolu kod Vašeg lekara.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata